(0 item) - € 0,00

U hebt niets in uw winkelwagen.

section

Fou de Foot schoenen & tassen

Fou de Foot opende in 2008 haar deuren in Bussum. En is sindsdien een begrip in 't Gooi en ver daar buiten. De winkel onderscheidt zich van de meeste andere winkels. Winkelen bij Fou de Foot is een echte beleving. De sfeer past helemaal bij de collectie: vrouwelijk, beetje stoer en eigenwijs.

We verkopen geen standaard assortiment. De schoenen en tassen zijn van de minder bekende merken en komen natuurlijk uit Italie maar ook uit Spanje, Portugal, Frankrijk en Nederland! Fou de Foot verkoopt schoenen en tassen voor ieder moment, casual, zakelijk, feestelijk, sexy.

Wij vinden het fijn om je goed te adviseren! Wij worden blij als jij je goed geholpen voelt en nog blijer als je jaren later nog steeds happy bent met je Fou de Foot aankoop. Ook online moet het een feestje zijn om je favoriete schoenen of tas te kopen. Daarom wordt ieder pakketje mooi ingepakt en met een kleine verrassing de volgende dag bij je thuis bezorgd.

Hartelijke groet! Marieke, Pam, Sandra & Monique

 

 

Over Monique

 

Ik was me aan het orienteren om in Bussum iets voor mezelf te beginnen, toen ik hoorde dat Fou de Foot een nieuwe eigenaar zocht. Vanaf dat moment is het snel gegaan, ik heb mijn baan als business controller op gezegd en sinds 1 april ben ik de nieuwe eigenaar van deze mooie winkel en webshop.

In Italië en Antwerpen heb ik samen met Francis, de' bedenker' en jarenlang het gezicht van Fou de Foot de zomer - en wintercollectie ingekocht. Daarbij lag de focus op de bekende Fou de Foot merken zoals Chie Mihara, MOMA, Fiorentini and Baker, Lola Cruz, AGL, Enrico Antinori, Strategia........ prachtige schoenen met een tijdloze uitstraling.

Like Fou de Foot op Facebook of volg ons op Instagram, dan houden we je van alle nieuwtjes op de hoogte.

Veel plezier in de webshop of kom langs in Bussum! Je bent van harte welkom!

Monique

 

 

 

 

 

Openingstijden

Dinsdag - 10.00 - 17:30

Woensdag - 10.00 - 17:30

Donderdag - 10.00 - 17:30

Vrijdag - 10.00 - 17:30

Zaterdag - 10.00 - 17:00

Zondag - Gesloten

Shop op afspraak:
bel 035 - 6921 926 of 06 18 87 9992!